Toekomstige evenementen

 1. Kerkdienst Vredekerk

  19 april 19:30
 2. Kerkdienst Jacobuskerk

  19 april 19:30
 3. Kerkdienst Donatuskerk

  20 april 22:00
 4. Kerkdienst Vredekerk

  21 april 10:00
 5. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  21 april 10:00
 6. Kerkdienst Vredekerk

  28 april 09:30
 7. Kerkdienst Mariakerk ‘t Zandt

  28 april 09:30
 8. Gespreksgroep Wiemersheerd

  3 mei 09:45
 9. Kerkdienst Vredekerk

  5 mei 09:30
 10. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  5 mei 09:30

Van de redactie oktober 2017

Je ziet dat het herfst wordt……maar af en toe voelt het nog als zomer. Lekkere temperaturen terwijl de natuur langzaam van kleur verandert. Prachtige goudgele tinten en bladeren die dwarrelen over de grond…

Behalve dat er een verandering in de natuur plaats vindt verandert ook het redactieteam van het Kerkblad. Renny Burema stopt als redactielid. Vele jaren heeft zij zich ingezet en geschreven voor het Kerkblad. Hartelijk dank voor je bijdrage Renny! Hetty Werkman heeft aangegeven te willen stoppen met het maken van het Kerkblad. Ruim 32 jaar heeft ze dit gedaan. Begonnen met het maken van het blad Ontmoeting van de gereformeerde kerk Loppersum, vervolgens het SOWKerkblad van de gereformeerde kerk Loppersum, gemeente Maarland en de gereformeerde kerk ’t ZandtGodlinze en uiteindelijk het huidig Kerkblad van de wijkgemeenten Loppersum en Maarland samen. Voor deze lange periode willen wij jou ook heel hartelijk bedanken Hetty! Zij blijft overigens wel lid van het redactieteam. Voor Renny ben ik bij het redactieteam gekomen en mag ik de taak van Hetty overnemen.

Wat vanaf heden ook verandert is het emailadres voor het aanleveren van kopij voor het Kerkblad. Het nieuwe emailadres is:

kerkblad@pknloppersummaarland.nl

Denkt u om het tijdig aanleveren van kopij? Omdat ik nog geen routine heb vergt het wat meer tijd om te redigeren.

image_pdfimage_print

Bijbelvers van de dag

Beken elkaar uw zonden en bid voor elkaar, dan zult u genezen. Want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.