Toekomstige evenementen

 1. Kerkdienst Vredekerk

  26 mei 09:30
 2. Kerkdienst Mariakerk ‘t Zandt

  26 mei 09:30
 3. Schuurzangdienst

  26 mei 10:00
 4. Regiodienst

  26 mei 19:00
 5. Kerkdienst Kerk Eenum

  30 mei 09:30
 6. Kerkdienst Vredekerk

  2 juni 09:30
 7. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  2 juni 09:30
 8. Kerkdienst Vrede kerk

  9 juni 09:30
 9. Kerkdienst Vredekerk

  9 juni 10:00
 10. Kerkdienst Vredekerk

  16 juni 09:30

Onder de Toren 1

Ook uw domie moet naar school. Een paar jaar geleden heeft de landelijke Protestantse Kerk bijscholing geregeld voor iedere predikant. Je mag kiezen uit een hele lijst aan mogelijkheden. Vorig jaar heb ik geprobeerd twee studiedagen over liturgie te volgen. De eerste heb ik meegemaakt, maar de tweede moest ik missen door onverwachte gebeurtenissen in de gemeente. Ik kon die tweede dag nog wel inhalen, in Amsterdam. Een dagje Amsterdam lijkt mij altijd wel wat, maar door de eerste cursusdag was mijn motivatie al zo gedaald dat ik niet meer gegaan ben.

Wel heb ik twee dagen gevolgd over het Oude Testament. Dat was zeker wel een goede cursus, ik moet hem nu nog afmaken door wat te schrijven. Probleem daarbij is dan weer dat ik er echt tijd voor moet maken. Dus als u / je de komende tijd denkt: waar blijft die man nou? Dan zit ik thuis mijn huiswerk te doen.

Mijn volgende bijscholing is in februari, twee dagen in Utrecht. Thema is ‘motiverend leiding geven’.

Dus als u straks denkt: er is wat anders aan hem… dan weet u waar het aan ligt.

Domie Tjalling

image_pdfimage_print

Bijbelvers van de dag

Gelukkig ieder die ontzag heeft voor de HEER en de weg gaat die hij wijst.