Jeugdwerk ’t Zandt – Godlinze

image_pdfimage_print

De jeugdraad is een actieve en enthousiaste groep mensen, die zich inzet om de activiteiten voor en met de jeugd te organiseren. De thema-avonden en activiteiten zijn gericht op christelijke- en/of maatschappelijke onderwerpen met een serieuze en ontspannen inslag waarbij meningsvorming, geloofsvragen en actualiteit centraal staan. Daarnaast houden we sponsoracties voor goede doelen en doen mee aan volleybaltoernooien. Ook onderhoudt de jeugdraad contacten met het Landelijk Jeugdwerk en YMCA.

We hebben een enthousiaste groep jongeren en nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Kijk  op de website voor het laatste nieuws: www.gktzandtgodlinze.nl Het programma komt binnenkort op de site te staan.

Een keer in de maand wordt er kindernevendienst gegeven, in eerste instantie aan de oudste kinderen van de oppasdienst. Maar mochten er kinderen in de basisschoolleeftijd in de kerk zitten, zijn zij ook van harte welkom! Kijkt u op de site wanneer er kindernevendienst wordt gegeven.

Namens de jeugdraad, Gerda Westerhuis

Club 12 jaar en ouder
Hallo jeugdigen,

We willen jullie weer uitnodigen om het komend seizoen weer allerlei leuke dingen samen te gaan doen. Niet alleen gezellige dingen, maar af en toe komen er toch ook serieuze bijeenkomsten voorbij. Ook gaan we er met elkaar weer voor zorgen dat andere mensen ook een beetje mogen meedelen met onze rijkdom.

Je hoeft geen lid te zijn, koffie/thee is gratis, andere consumpties zijn voor eigen rekening en er kan gevraagd worden om een bijdrage voor een activiteit.

Vind je het leuk om een vriend en/of vriendin mee te nemen dan is hij/zij van harte welkom!

Wil je meedoen aan de afsluiting van het seizoen dan is actieve deelname verplicht. We verwachten je dan bij alle thema-avonden en acties. Kun je niet dan meld je je af bij de contactpersoon van die avond of actie!

De data worden nog bekend gemaakt en staan straks ook in ons Kerkblad.

Voor meer informatie: Petra Rijkens 0596-581238 / pa.rijkens@gmail.com

18+groep
Ben je 18 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom bij de 18+groep. Op een leuke en gezellige manier proberen we bewust te worden van ons leven en onze leefomgeving en wat de Bijbel ons hierover verteld. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee en we sluiten af met soep en broodjes. Twee mensen bereiden een onderwerp voor. Enkele onderwerpen waar we tot nu toe  over gepraat hebben, zijn: Delen – met behulp van foto’s; Hoe ga je om met de schepping – over eerlijk vlees en goedkope kleren; Alternatieve feiten – ècht waar!?

Waar is het? Bij iemand van de groep thuis.
Wanneer? 1 x per maand op zondag.
Hoe laat? Van 11.00 uur tot ongeveer 13.15 uur.
Gespreksleider is Petra Rijkens.
Voor informatie: Petra Rijkens 0596-581238 / pa.rijkens@gmail.com