Toekomstige evenementen

 1. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  25 augustus 09:30
 2. Kerkdienst Vredekerk

  25 augustus 09:30
 3. Kerkdienst Vredekerk

  1 september 09:30
 4. Kerkdienst Jacobuskerk

  1 september 09:30
 5. Kerkdienst Vredekerk

  8 september 09:30
 6. Kerkdienst Mariakerk ‘t Zandt

  8 september 09:30
 7. Kerkdienst Andreaskerk

  8 september 19:00
 8. Kerkdienst Vredekerk

  15 september 09:30
 9. Kerkdienst Donatuskerk

  15 september 09:30
 10. Kerkdienst Vredekerk/Mariakerk ‘t Zandt

  22 september 09:30

Jeugdactiviteiten Spijk-Losdorp

Lekker Belangrijk – 12-14 jaar
Voor de jongeren van 12-14 uit Spijk en Bierum (en alle mooie plaatsen daaromheen) is er Lekker Belangrijk. We hangen gezellig wat met elkaar, praten over de afgelopen week, en gaan dan dieper in op een thema. Afgelopen jaar hebben we het aan de hand van filmpjes gehad over personen uit de Bijbel: o.a. Noach, Mozes, Ruth, David, en gepraat over: wie was deze persoon? En wat kunnen we nu van hem/haar leren? Komend seizoen gaan we daarmee verder.
@Home – 15-17 jaar
Voor de oudere jongeren uit Spijk en Bierum (en omgeving), van 15-17 jaar, is er @Home! Ook hier gaan we op een gezellige en uitdagende manier in gesprek over geloven in deze tijd, wat best spannend kan zijn als bijvoorbeeld vrienden niet geloven. Hoe ga je daarmee om? Bid je wel eens op school? En wat merk je van God in jouw leven?

Meer informatie over Lekker Belangrijk en @Home volgt bij het begin van het seizoen, eind september/begin oktober. Bij interesse, ook als je eerst eens keertje wilt kijken wat je ervan vindt, kun je je aanmelden bij ds. Jake Schimmel: ds@jakeschimmel.nl

To The Point – 18+
Voor de jonge mensen die al bezig zijn met een studie of werk, is er de 18+-groep. We komen eens in de paar weken op de vrijdagavond bij elkaar, eten met elkaar (koken doen we om de beurt), en hebben diepe gesprekken aan de hand van de Bijbel. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus? Hoe zit de Bijbel in elkaar? Hoe maak ik keuzes vanuit mijn geloof? Naast serieus bezig zijn met geloof en met God, is het ook gewoon heel gezellig.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ds. Jake Schimmel: ds@jakeschimmel.nl

Doop- en belijdeniscatechese
Denk je erover om belijdenis te doen, om je te laten dopen en/of om je kinderen te laten dopen? Ook als je daar nog niet over uit bent, dan ben je welkom op de doop- en belijdeniscatechese. Hier hebben we het over vragen als: wat betekent het om je te laten dopen, of om belijdenis te doen? Wat zeg of beloof je dan? Waarom zou je dat doen? Ook komen de basics van het geloof ter sprake. Hoe zit het nou met God? En met Jezus? En de Heilige Geest?

Ben je geïnteresseerd, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ds. Jake Schimmel: ds@jakeschimmel.nl

Jeugdclubs en MAFF
Kinderen van groep 5 t/m groep 8 zijn van harte welkom bij de jeugdclubs in Spijk. Voor de jongeren die al naar de middelbare school gaan, is er ook een clubgroep: Meet At Friday Friends (MAFF). Er is een korte opening, en daarna hebben we een gezellige avond met elkaar. Het komende seizoen is er weer een leuk en afwisselend programma, met naast de clubavonden ook andere activiteiten en natuurlijk als afsluiting een kampweekend.

Bij vragen kun je contact opnemen met Jolanda Flikkema, mailadres: patmos@zonnet.nl

image_pdfimage_print

Bijbelvers van de dag

De Heer is niet traag met het nakomen van zijn belofte, zoals sommigen menen; hij heeft alleen maar geduld met u, omdat hij wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat.