Toekomstige evenementen

 1. Kerkdienst Vredekerk

  19 april 19:30
 2. Kerkdienst Jacobuskerk

  19 april 19:30
 3. Kerkdienst Donatuskerk

  20 april 22:00
 4. Kerkdienst Vredekerk

  21 april 10:00
 5. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  21 april 10:00
 6. Kerkdienst Vredekerk

  28 april 09:30
 7. Kerkdienst Mariakerk ‘t Zandt

  28 april 09:30
 8. Gespreksgroep Wiemersheerd

  3 mei 09:45
 9. Kerkdienst Vredekerk

  5 mei 09:30
 10. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  5 mei 09:30

Collecte Stichting de Vrolijkheid

In de “Veertig dagen tijd” hebben we o.a. gecollecteerd voor de stichting “de Vrolijkheid”. Deze stichting is actief om kinderen in asielzoeker centra in contact te brengen met allerlei vormen van kunst, muziek, handvaardigheid enz. De opbrengst van de collecte ging speciaal naar Delfzijl.

Een dezer dagen kreeg ik een mailtje van Jaime Ibanez van het AZC in Delfzijl In onderstaand mailtje kunt u lezen wat er o.a. gedaan is met het collectegeld.

foto 1“Hierbij wil ik u nog graag 2 foto´s sturen van de workshop poppenhuis die wij mede door donatie van de hervormde kerk in Loppersum hebben kunnen maken.

De kinderen hebben vaak samen met hun vader of moeder een Poppenhuis gemaakt onder begeleiding van workshop leiders en de vrijwilligers en stagiaire.

De poppenhuizen waren in sommige gevallen zeer uitgebreid, er werden foto 2banken gemaakt, bedden, behang of een wenteltrap. Alle kinderen hebben een poster gekregen met een foto van hun eigen portret met Poppenhuis.

Dit was een zeer geslaagd project, nogmaals dank voor de inzameling.

Met Groet,

Jaime Ibanez, Coördinator Stichting de Vrolijkheid: Azc Delfzijl

Marijke Maas

image_pdfimage_print

Bijbelvers van de dag

Beken elkaar uw zonden en bid voor elkaar, dan zult u genezen. Want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.