Leeskring De Oversteek van W. Paul Young

image_pdfimage_print

De Oversteek van W. Paul YoungActiviteit: Het samen doorlezen en bespreken van de roman De Oversteek van W. Paul Young. Uitgeverij Kok, 2013. ISBN 9789043521284

Wanneer: Op de woensdagen 14 oktober 2015, 28 oktober, 11 november, 25 november,  9 december en 16 december.

Tijdstip: 20:00 uur.

 

Waar: De eerste keer komen we samen bij Agnes Klunder, Delfstraat 48 in Loppersum. We zullen die avond dan ook afspraken maken over vervolglocaties. Indien de groep te groot word voor een woonkamer dan verplaatsen we de eerste keer naar de Vredekerk.

Aanmelding: bij Marco Roepers (0596-572929 / marco@roepers.net ) of Agnes Klunder (0596-571370 / agnesswaagman@gmail.com). Aanmelding is verplicht om te bepalen hoeveel deelnemers we kunnen verwachten en -als blijkt dat er meer is dan in een huiskamer passen- op de hoogte te kunnen brengen van de andere locatie.

Inhoud:’ De Oversteek’ is het tweede boek van W. Paul Young. Het eerste boek van zijn hand,’De Uitnodiging’ hebben we vorig jaar in een grote groep met veel belangstelling gelezen en er leuke gesprekken met elkaar over gehad. Daarom lezen we nu zijn tweede boek ‘De Oversteek’ waar  de succesvolle Anthony Spencer centraal in staat. Als hij echter door een hersenbloeding getroffen wordt belandt hij in ander bewustzijn op de grens van dood en leven. Was hij echt succesvol? Kan hij nog goed maken wat hij heeft aangericht en wat zegt dat over de liefde van God? Dat zullen we samen bespreken en kijken wat het ons leert (of niet leert) over God. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen.