Toekomstige evenementen

 1. Kerkdienst Vredekerk/Mariakerk ‘t Zandt

  22 september 09:30
 2. Natascha’s beloofde land

  24 september 19:30
 3. Kerkdienst Vredekerk

  29 september 09:30
 4. Kerkdienst Jacobuskerk

  29 september 09:30
 5. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  29 september 19:00
 6. Avond over depressie

  1 oktober 20:00
 7. Kerkdienst Vredekerk

  6 oktober 09:30
 8. Kerkdienst Donatuskerk

  6 oktober 09:30
 9. Avond over depressie

  8 oktober 20:00
 10. Kerkdienst Petrus & Pauluskerk

  13 oktober 09:30

31-10-2019 José Woldring in de Petrus en Pauluskerk

De Kerk Draait Door: José Woldring in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum

Op donderdag 31 oktober om 20.00 uur komt José Woldring oftewel The Media Nanny in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum.

José Woldring werd geboren in Loppersum, en woont nu zowel in Loppersum als in Amsterdam. Maar ook een groot deel van haar tijd brengt zij door op reis, om de p.r. te verzorgen van één van haar dj’s. Om maar een paar namen te noemen: Martin Garrix, David Guetta en The Black Madonna. Zo is zij veel aan het werk in de wereld van de Dance, of in het kantoor van haar bedrijf The Media Nanny in Amsterdam.

Haar passie voor de muziek zette haar op het spoor van haar werk, haar Groningse nuchterheid en haar eerlijkheid zet zij daarbij in. Zelf relativeert zij haar succes: “Het succesverhaal, zo wordt het dan ook altijd opgeschreven in van die zakenbladen en vrouwenmagazines. Tja, denk ik dan, een succesverhaal. Ik ben daar niet zo mee bezig. Ik ben blij dat het goed gaat en ik maak bijzondere dingen mee. Maar wat is precies succes? Dat ik vierentwintig uur per dag aan het werk ben, is dat niet. Is dat succes, dat ik niet tegen mijn familie durf te zeggen dat ik weer plotseling naar New York moet en dus niet thuis kan zijn. Dat vind ik echt verschrikkelijk……….” (interview Volkskrant Magazine 13 oktober 2018).

José Woldring zal in de Petrus- en Pauluskerk geïnterviewd worden over haar leven en haar kijk op het leven. Tussendoor is er muziek. Na het interview is er gelegenheid om na te praten met een drankje en een hapje.

De toegang is gratis. Aan het eind van het programma kunnen de aanwezigen een bijdrage geven. De avond met José Woldring is een initiatief van de Protestantse gemeente Loppersum-Maarland en  staat in een serie avonden waarin eerder zanger Arnold Veeman, cabaretier Peter de Haan / Pé Daalemmer, arts – columnist Sander de Hosson, dichter Jean-Pierre Rawie, zanger Erwin de Vries en voetbaltrainer Ron Jans te gast waren.

Vanaf 19.30 uur is de kerk open en is er koffie en thee.

Downloaden (PDF, Onbekend)

image_pdfimage_print

Bijbelvers van de dag

De HEER heb ik lief, hij hoort mijn stem, mijn smeken, hij luistert naar mij, ik roep hem aan, mijn leven lang.